030-68 74 077
Geen resultaten gevonden. Probeer het opnieuw met een andere zoekopdracht.

Workshop Itena met Dr. Laurence Bury: Core build ups for endodontically treated teeth: A real challenge

Datum: 13 October 2022
Tijdstip: 18:30 - 21:30 uur
Locatie: IJsselstein
Doelgroep: Tandartsen
Nascholingspunten: 2


KRT

Core build ups for endodontically treated teeth: A real challenge

Constante vooruitgang van materialen en technieken hebben een revolutie teweeggebracht in de moderne tandheelkunde. Die vooruitgang werd mogelijk gemaakt door een evolutie van concepten en soms een echte verandering van het model. We zullen verschillende klinische, wetenschappelijke en financiële parameters bekijken die onze keuze zullen leiden naar een indirecte kernopbouw (inlay-kern) of naar een opbouw met directe materialen.

Vervolgens wordt elke stap gedetailleerd uitgevoerd tijdens de hands-on sessie die u op modelelementen zult uitvoeren, en met de informele uitwisseling van ervaringen met uw vakgenoten.

Trainer: Dr. Laurence Bury

Dr. Bury beoefent al meer dan 30 jaar algemene tandheelkunde. Ze richtte haar praktijk 27 jaar geleden op in Parijs en werkt er sindsdien. Naast haar diploma tandheelkunde heeft Dr. Bury, een diploma in gezondheidsjournalistiek van het Paris Cochin Hospital. Ze heeft lange tijd advieswerk geleverd aan een handvol fabrikanten van tandheelkundige producten van wereldklasse en is nu tandartstrainer voor de Franse fabrikant Itena Clinical.

Dr. Bury heeft 7 jaar als journalist gewerkt voor het Franse tandheelkundige tijdschrift L'Independentaire, waar ze heeft bijgedragen aan tal van artikelen. In 2008 en 2009 werkte ze als wetenschappelijk redacteur voor de Franse editie van Dental Tribune. In 2011 werd ze destijds gepromoveerd tot hoofdredacteur. 


Programma

18.30 uur Welkom met broodjesbuffet

19.00 uur Start Lezing

20.00 uur Pauze

20.15 uur Start Workshop

21.30 uur Einde Workshop


Kosten: 150,- excl. btw

KRT punten: 2

Taal: Engels

Max. 15 tandartsen

Bestanden: