030-68 74 077
Geen resultaten gevonden. Probeer het opnieuw met een andere zoekopdracht.

Over ons


DDS sinds 1995

Wij zijn vanaf de start in 1995 uitgegroeid tot een volwaardige leverancier op het gebied van tandheelkundige verbruiksmaterialen, apparatuur en praktijkinrichting.

DDS is een hecht familiebedrijf, waarbij gedrevenheid en interesse hoog in het vaandel staan. Vanuit ons kantoor te IJsselstein zijn wij u graag snel en efficiënt van dienst.

Wij werken samen met verschillende partners op het gebied ontwerp en bouwkundig advies, onderhoudsservice, reparaties, ICT, KEW dossier, röntgenmetingen, etc.

Daarnaast organiseren wij verschillende workshops welke KRM en KRT gecertificeerd zijn.

Korte lijnen

Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht voor uw vragen en waar nodig advies te geven. Verder bieden wij met onze online webshop met een mobiele barcode scanner een eenvoudige manier om kennis te maken met onze merken en natuurlijk onze scherpe prijsstelling.


Verbruiksmaterialen

Ons kleingoed assortiment bestaat uit meer dan 19.000 producten, welke vanuit ons moderne magazijn in IJsselstein worden geleverd aan professionals in Nederland en daarbuiten. Onze producten en diensten zijn toepasbaar in verscheidene branches, variërend van de gezondheidszorg tot automotive.

Equipment

In onze showroom staan verschillende merken autoclaven, afzuigmotoren, lichtsystemen en kleine apparatuur opgesteld. In onze showroom organiseren wij ook regelmatig workshops met verschillende fabrikanten. Bekijk hier de agenda

Behandelunits

Behandelunits maken deel uit van de dagelijkse bedrijfsvoering in praktijken, wij hebben daarom gekozen voor twee hoogwaardige leveranciers met jarenlange ervaring. We hebben een exclusieve samenwerking met Ritter uit Duitsland en Vitali uit Italië. In onze showroom zijn verschillende uitvoeringen van deze merken te bewonderen.